diumenge, 21 de març del 2010

L'Himalaya Indi: Manali/ El Himalaya Indio: Manali

Més hores en bus, concretament 8. Venint cap a Manali, a les 3 del matí, un control policial. On anem, d'on som, ens registren les bosses i podem continuar.
A les 5 del matí arribem a la ciutat i com sempre, a buscar un hostel per que no tenim res reservat. Estem fora de temporada a Manali però aconseguim trobar el millor hostel que podem imaginar. Habitació neta, tranquil·litat, bona gent i a la muntanya. La vista des de la nostra habitació dona a les muntanyes nevades. Espectacular!!
Manali, a l'Himalaya, a uns 2200 metres d'alçada, és la capital dels esports d'aventura de la Índia. Treking, parapent, rafting, muntar a cavall, zorbing (baixar una pendent dins una pilota plena d'aire), esqui,...de tot. Hi ha moltes cases fetes sol de fusta i la gent aquí vesteix diferent, amb el vestit tradicional de la zona.
Que hem fet per aquí? Trekings pels boscos i muntanyes, visitar els diferents pobles dels voltants i descansar ja que el clima t'ho permet (fa fresquet per la nit). Hem vist monos (com no), saltant d'un arbre a l'altre i els entranyables Yaks. Hem llogat unes motos i hem arribat al punt límit on es pot arribar ja que la neu t'impedeix arribar més lluny.
Volíem continuar més al nord, a Kashmir, però per carretera tot està tallat a causa de la neu, ja que hem de travessar les altes muntanyes de l'Himalaya. No volem agafar cap avió per anar més al nord (apart, no volem passar fred), així que hem decidit quedar-nos aquí uns quants dies i baixar altre vegada cap el sud.

Más horas en bus, concretamente 8. Viniendo hacia Manali, a las 3 de la mañana, un control policial. Dónde vamos, de dónde somos, nos registran las bolsas y podemos continuar.
A las 5 de la mañana llegamos a la ciudad y como siempre, a buscar un hostel por que no tenemos nada reservado. Estamos fuera de temporada en Manali pero conseguimos encontrar el mejor hostel que podemos imaginar. Habitación limpia, tranquilidad, buena gente y en la montaña. La vista desde nuestra habitación da a las montañas nevadas. Espectacular!!
Manali, en el Himalaya, a unos 2200 metros de altura, es la capital de los deportes de aventura de la India. Treking, parapente, rafting, montar a caballo, zorbing (bajar una pendiente dentro una pelota llena de aire), esqui,...de todo. Hay muchas casas hechas solo de madera y la gente aquí viste diferente, con el vestido tradicional de la zona.
Que hemos hecho por aquí? Trekings por los bosques y montañas, visitar los diferentes pueblos de los alrededores y descansar ya que el clima te lo permite (hace fresquito por la noche). Hemos visto monos (como no), saltando de un árbol al otro y los entrañables Yaks. Hemos alquilado unas motos y hemos llegado al punto límite dónde se puede llegar ya que la nieve te impide llegar más lejos.
Queríamos continuar más al norte, a Kashmir, pero por carretera todo está cortado debido a la nieve, ya que tenemos que atravesar las altas montañas del Himalaya. No queremos coger ningún avión para ir más al norte (aparte, no queremos pasar frío), así hemos decidido quedarnos aquí unos cuántos días y bajar otra vez hacia el sur.


Miki Mahal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada