dijous, 6 de maig del 2010

Dies de "luxe" a Pokhara/ Dias de "lujo" en Pokhara

Primer luxe: Ens acostem, la veiem....Pokhara, fer fi, després d'onze dies. No ho podem creure. El primer que faig es prendre una bona dutxa d'aigua calenta. Quin gustas!!
Segon luxe: Estem cansats però hem quedat uns quants que ens hem conegut en l'ABC per sopar plegats. Així que farem un esforç, ja dormirem a la nit. Hem quedat per sopar a l'“Steak House” i com el seu nom indica soparem bistec. No hem pregunteu com i per que però el bistec és de vaca, animal sagrat en el Nepal. Buscaré per que el poden vendre? Potser era transgènic? jeje. Però us puc dir que estava molt bo. Potser per aquests 11 dies a base d'arròs i pizza?
Tercer luxe: Després de dormir per fi sense fred, al dia següent feia calor així que vam posar una mica de “morro” i ens vam fer passar per clients d'un hotel amb piscina...i ens vem colar. No hi ha res com actuar amb naturalitat. Piscina descoberta, sol, cervesa fresqueta (no tan com voldria) i bona gent.
Quart luxe: Que millor que anar pel teu compte per descobrir els voltants de Pokhara. Així que vam llogar unes motos i vam recorre les carreteres Nepaleses i poblats dels voltants.
Cinquè luxe: Com ja sabeu el meu aniversari va ser el 10 de maig i el meu amic Matt em va fer el millor regal que podia rebre. Va comprar oli d'oliva, pa, tomàquet, olives i formatge de Iak. Tot i les limitacions de qualitat nepaleses el pa amb tomàquet amb formatge de Iak em va sentar com si estigués al mateix Vic, jeje. També va haver-hi la corresponent festa nocturna, fins a mitjanit, hora de tancament de bars al Nepal.
A part d'això vam tenir que patir dos dies més de vaga a Pokhara on va ser una odissea treure diners dels caixers per la falta de subministrament. També vam aprofitar per fer la extensió del visat ja que caducava el dia 10. Però, que importa això quan tens una vida plena de petits luxes??jeje

Primer lujo: Nos acercamos, la vemos....Pokhara, por fin, después de once días. No lo podemos creer. Lo primero que hago es tomar una buena ducha de agua caliente. Qué gustazo!!
Segundo lujo: Estamos cansados pero hemos quedado unos cuántos que nos hemos conocido en el ABC para cenar juntos. Así que haremos un esfuerzo, ya dormiremos por la noche. Hemos quedado para cenar en la "Steak House” y como su nombre indica cenaremos bistec. No me pregunteis cómo y por que pero el bistec es de vaca, animal sagrado en el Nepal. Buscaré por que lo pueden vender? Quizá era transgenico? jeje. Pero os puedo decir que estaba muy bueno. Quizás por estos 11 días a base de arroz y pizza?
Tercer lujo: Tras dormir, al fin sin frío, al día siguiente hacía calor así que le echamos algo de morro y nos hicimos pasar por clientes de un hotel con piscina y nos colamos en ella. No hay nada como actuar con naturalidad. Piscina descubierta, sol, cerveza fresquita (no tanto cómo querría) y buena gente.
Cuarto lujo: Que mejor que ir por tu cuenta para descubrir los alrededores de Pokhara. Así que alquilamos unas motos y recorrimos las carreteras Nepalís y poblados de los alrededores
Quinto lujo: Como ya sabéis mi aniversario fue el 10 de mayo y mi amigo Matt me hizo el mejor regalo que podía recibir. Compró aceite de oliva, pan, tomate, aceitunas y queso de Yak. Todo y las limitaciones de calidad nepalís el pan con tomate con queso de Yak me sentó como si estuviera en el mismo Vic, jeje. También hubo la correspondiente fiesta nocturna, hasta medianoche, hora de cierre de bares en el Nepal.
Aparte de esto tuvimos que sufrir dos días más de huelga en Pokhara dónde fue una odisea sacar dinero de los cajeros por la falta de suministro. También aprovechamos para hacer la extensión del visado ya que caducaba el día 10. Pero, que importa esto cuando tienes una vida llena de pequeños lujos?? jeje

Miki Sherpa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada