diumenge, 7 de març del 2010

Rishikesh, capital mundial del Ioga/ Rishikesh, capital mundial del Yoga

Anem més al nord, concretament a Rishikesh, i encara que durant el dia fa molta calor, per la nit ja es fa sentir la fresca. Aquesta ciutat és anomenada capital mundial de ioga i és que està ple de llocs per fer classes i cursos de Ioga, meditació, reiki (algo per l'estil), massatges...També està ple d'Ashrams, llocs on la gent va a meditar, viure i resar. I també està ple d'occidentals buscant la pau interior (que bé m'ha quedat).
Rishikesh es troba envoltada de muntanyes i el riu Ganges (encara amb aigua neta) que travessa la ciutat. Es un bon lloc per fer esports d'aventura, i com a bon aventurer no vaig poder vèncer la temptació de passar un dia fent ràfting en el riu sagrat. També lloc perfecte per fer trekking. Passejant per les afores de la ciutat (també a dins) els monos van saltant d'un arbre a l'altre o van creuant la carretera. Has de vigilar, per que en un moment et poden robar el menjar.
Es una ciutat sagrada i ve molta gent a resar i no es pot trobar alcohol enlloc. Tot i així, ens hem plantejat passar 10 dies aquí relaxant-nos ja que hem d'esperar fins el 15 de març per assistir al multitudinari Kumbh Mela. (en el pròxim capítol)

Vamos más al norte, concretamente a Rishikesh, y aunque durante el día hace mucha calor, por la noche ya se siente el frescquito. Esta ciudad se dice que es la capital mundial de yoga y es que está lleno de lugares para hacer clases y cursos de Yoga, meditación, reiki (algo por el estilo), masajes…También está lleno de Ashrams, lugares donde la gente va a meditar, vivir y rezar. Y también está lleno de occidentales buscando la paz interior (que bien me ha quedado).
Rishikesh se encuentra rodeada de montañas y el río Ganges (todavía con agua limpia) que atraviesa la ciudad. Es un buen lugar para hacer deportes de aventura, y como buen aventurero no he podido vencer la tentación de pasar un día haciendo rafting en el río sagrado. También es un lugar perfecto para hacer trekking. Paseando por las afueras de la ciudad (también dentro) los monos van saltando de un árbol a otro o van cruzando la carretera. Tienes que vigilar, ya que en un momento te pueden robar la comida.
Es una ciudad sagrada y viene mucha gente a rezar, y no se puede encontrar alcohol en ninguna parte. Aún así, nos hemos planteado pasar 10 días aquí relajándonos ya que tenemos que esperar hasta el 15 de marzo para asistir al multitudinario Kumbh Mela. (en el próximo capítulo)

Miki Mahal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada