dijous, 18 de febrer del 2010

Comença la ruta/ Empieza la ruta

La meva primera parada és Londres, d'on surt el meu avió cap a Mumbai (Bombay). Sempre m'ha agradat Londres i sempre m'agradará. Es una ciutat genial on he viscut 3 anys i ara vinc de tant en tant a visitar amics i més que amics.
Un dia a Londres, plovent com no, i cap a India, via Bahrein. Bahrein és un petit país per allà els Emirats. La gent aquí és una mescla de musulmá, indi, nepali...algo curiós, indefinit.
En el vol cap a Bahrein, el tiu del meu costat comença a resar abans d'enlairar-nos (suposo que recitava el Corà), a sobre, l'avió quan ja ha començat la maniobra d'enlairament frena de cop i torna cap a la base. Pel que es veu tenim problemes dels frens. Després de 30 min parats, el capità ens informa que ha reiniciat l'ordinador i que la senyal d'alarma ha desaparegut...però que porten aquests avions??....el Windows Vista o que???
Després dels 0 graus a Londres arribem a Bahrein amb 30 graus. Canvi radical. 4 hores d'espera i cap a Mumbai. Tinc bones noticies per email, el meu amic Pascal i Matthieu vondran a recollir-me a l'aeroport. A veure si es veritat...

Mi primera parada es Londres, de dónde sale mi avión hacia Mumbai (Bombay). Siempre me ha gustado Londres y siempre me gustará. Es una ciudad genial dónde he vivido 3 años y ahora vengo de vez en cuando a visitar a amigos y a más que amigos.
Un día en Londres, lloviendo como no, y hacia India, vía Bahrain. Bahrain es un pequeño país por allá los Emiratos. La gente aquí es una mezcla de musulmán, indio, nepali...algo curioso, indefinido.
En el vuelo hacia Bahrain, el tio de mi lado empieza a rezar antes de despegar(supongo que recitaba el Corán), encima, el avión cuando ya ha empezado la maniobra de despegue frena de golpe y vuelve hacia la base. Por lo que nos dicen tenemos problemas en los frenos. Tras 30 min parados, el capitán nos informa que ha reiniciado el ordenador y que la señal de alarma ha desaparecido...pero que llevan estos aviones??....el Windows Vista o que???
Tras los 0 grados en Londres llegamos a Bahrain con 30 grados. Cambio radical. 4 horas de espera y hacia Mumbai. Tengo buenas noticías por email, mi amigo Pascal y Matthieu vendrán a recogerme al aeropuerto. A ver si se verdad...

Miki Fog

5 comentaris:

  1. Eeeeeeeeeeiiiiiiiiiii Miki,
    molta sort en la teva aventura !!!!
    petó
    Eli

    ResponElimina
  2. Eps!!! molt bé , et seguiré el teu viatge i farem cultura.Endavant!!!!

    Elis

    ResponElimina
  3. Miki, que vagi tot molt bé!!!!
    Els que no ho podem fer, ens morirem d'enveja (sana) llegint les teves aventures.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  4. Per cert, l'Uri M-CS sóc l'Oriol, el "cosí"!

    ResponElimina
  5. Recuerdos,cuidate mucho y diviertete.

    ResponElimina