diumenge, 21 de febrer del 2010

Casament Hindú/ Boda Hindú

A Mumbai no hi gaire coses per veure encara que cada dia alguna cosa et sorpren. He tingut la sort que un amic meu està aqui per assistir al casament del seu amic hindú i m'ha convidat a mi també. Així que no ho he dubtat, aquesta oportunitat sol passa un cop a la vida. Com que no porto res elegant a la motxila, m'he posat els texans i l'amo indi del hostel m'ha deixat una camisa estil indi, jeje.
Ha estat una cerimonia per algun dels molts diferents rituals hindús i ple de simbolismes. Per exemple, el pare de la nuvia tiraba aigua a les mans del nuvi i que al mateix temps pasaba a les mans de la nuvia. Aixó significaba el traspas de la núvia per part de pare al seu nou marit. Dones i homes vestits amb robes tradicionals hindús, música, mans pintades a les dones i menjar estil indi. Mireu les fotos.
Després del casament i sense perdre temps, hem agafat el tren ja que ens dirigim al nord, concretament al Rajasthan. Es la terra de reis i de Maharajas, de palaus i fortaleses, de deserts i boscos i dels famosos turbants indis. Ens queden 16 hores per davant de viatge en tren de lliteres, ja us explicaré com arribo.

En Mumbai no hay demasiadas cosas para ver aunque cada día algo te sorprende. Tengo la suerte que un amigo mío está aqui para asistir a la boda de su amigo hindú y me ha invitado a mí también. Así que no lo he dudado, esta oportunidad solo pasa una vez en la vida. Como no traigo nada elegante en la motxila, me he puesto los tejanos y el amo indio del hostel me ha dejado una camisa estilo indio, jeje.
Ha sido una ceremonia por alguno de los muchos diferentes rituales hindúes y lleno de simbolismos. Por ejemplo, el padre de la novia tiraba agua en las manos del novio y que al mismo tiempo pasaba a manos de la novia. Esto significaba el traspaso de la novia por parte de padre a su nuevo marido. Mujeres y hombres vestidos con ropas tradicionales hindúes, música, manos pintadas a las mujeres y comida al estilo indio. Mirad las fotos.
Después de la boda y sin perder tiempo, hemos cogido el tren ya que nos dirigimos al norte, concretamente al Rajasthan. Es la tierra de reyes y de Maharajas, de palacios y fortalezas, de desiertos y bosques y de los famosos turbantes indios. Nos quedan 16 horas por delante de viaje en tren en literas, ya os explicaré como llego.

Miki Mahal

1 comentari: